Contact

contact-2
Bezoekers
Je kunt me vinden op verschillende social media!

BloglovinInstagramFacebook, TwitterPinterest en Vimeo!

Je mag natuurlijk ook altijd een mailtje sturen! Mocht je dus de behoefte voelen om met iemand te praten, het ergens niet mee eens bent wat ik op mijn blog heb staan of een vraag hebt wees niet bang om een berichtje te sturen! Ik bijt niet haha! Mijn mail adres is myrtheschuijt@gmail.com maar je kan ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. (gaat net wat sneller 😉 )

Bedrijven
Bent u geïnteresseerd in een eventuele samenwerking met La Myrthille dan kunt u altijd een mail sturen naar myrtheschuijt@gmail.com Ik sta open voor heel veel dingen, zoals een review, advertorial of misschien heeft u zelf wel een beter idee. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden!

Fotoshoots
Ook sta ik open voor het maken van foto’s van u of van u met uw geliefde/vrienden/gezin. Ik vind dit vaak wel spannend gezien ik pas sinds juli 2015 fotografeer, en nooit een opleiding op dit gebied heb gevolgd. Ik kan dus niet garanderen dat de foto’s altijd naar wens, zoals bij een professionele fotograaf, zullen worden (maar ik doe natuurlijk mijn uiterste best! ;))

La Myrtille in de Press
Klik hier om te zien wie mijn naam zoal heeft genoemd op zijn/haar blog!

Archief
Klik hier om een overzicht te krijgen van alle artikels die op La Myrthille zijn verschenen de afgelopen twee jaar.

Disclaimer
Alle inhoud van deze site behoort tot www.lamyrthille.nl tenzij anders aangegeven. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast of doorgegeven, zonder voorafgaande toestemming van mij.

 

 

 

 

Copyright © 2015 - 2017 Myrthe Schuijt

Scroll Up