zoals ik mij had voorgesteld

zoals ik mij had voorgesteld

Elk seizoen brengt een bepaalde behoefte met zich mee. Zo is de mens geneigd een boom z’n huis in te slepen om deze vervolgens te versieren met parels wanneer de feestdagen naderen. Bij de Lente halen de meisjes weer hun vrolijke rokjes uit de kast en vervlechten hun haren met bloemen. In de zomer denk ik aan picknicken en eindeloze avonden aan zee. Maar wanneer ik aan de herfst denk, denk ik aan Laura. Vorig jaar ontmoetten we elkaar voor het eerst, op de 19e van oktober. Het was als het ware het startschot van de herfst. De bladeren kleurden prachtig oranje en de dag daarna zou Laura zestien worden. Inmiddels, een jaar later, besloten we elkaar weer te ontmoeten. Weer op de 19e van oktober. Maar dit jaar niet alleen. Lieve Arjanne kwam ook, wat natuurlijk een hele leuke aansluiting was op ons jonge traditie. Met z’n drieën, gewapend met de camera om de nek, betraden we afgelopen woensdag Den Haag.

img_4934-copy
herfst-1
img_4939
img_4940-copy
untitled-4
untitled-1
img_4969
img_4985*
img_4977
img_4968


(bovenstaande twee foto’s van mij zijn gemaakt door Laura)

Carrot cakes, herfstige kleuren, fotograferen, lachen, warme sjaals, chocolademelk met slagroom, dit waren allemaal dingen die ik van te voren hoopte tegen te komen die dag. En ik kwam deze dingen tegen. En al deze dingen samen (de carrot cake, Arjanne, fotograferen en Laura enzo)  vormde samen tot een prachtig ding: Een herinnering. Een herinnering waar ik met heel veel plezier op terug kijk. Ja de dag was precies zoals ik me had voorgesteld.


img_4964
untitled-3


Helaas moest Laura alweer snel weg, dus moest ik afscheid van haar nemen voor het komende jaar. (traditie blijft traditie, alleen elkaar zien op de 19e van oktober!) Arjanne en ik besloten nog wat langer op het station te blijven om nog een paar foto’s te maken. Met een rode paraplu en een heleboel gekke gezichten om ons heen zijn onderstaande foto’s geboren. Op een gegeven moment lag ik zelfs op de grond van de stationshal en twee seconden later al stonden er mensen om mij heen met de vraag of ik onwel was geworden. Alles voor de foto. Je leven begint aan het einde van je horizon right?!


img_5010
img_4961
img_5008
img_5011
img_4954
untitled-2
img_4952

Arjanne kan niet alleen heel goed fotograferen, maar heeft ook nog twee prachtige voeten haha. Ja het was een herinnering-waardige dag, dat wel ja. Wat vinden jullie typisch herfst?

Liefs Myrthe

36 reacties

 1. Die voetfoto’s zijn echt geniaaaal, hoe leuk ook met die weerspiegeling in de grond! En die paraplu, zo’n leuk kleurtje. Kan wel geloven dat mensen je aanspraken of je niet onwel was, hahahah, maar dat is dan weer de goedheid van de mens zeker 😉 Leuke foto’s! Liefs 🙂

  • Deze reactie verwarmd mijn lichaam van top tot teen (he teen! voet!). Zo lief! En ja het zal zeker de goedheid van de mens zijn, dat denk ik ook 😉 x

 2. Wauw, war een prachtige foto’s zijn het geworden!
  En wat een fijne dag is dat geweest! Leuk dat jullie ieder jaar op dezelfde dag afspreken dat maakt het denk ik nog specialer:)!

 3. WOW toeval of niet, maar ik wilde ook al eens een keertje paraplu foto’s maken, haha. (Alleen regende het die dag onwijs hard waardoor dat plan dus neig mislukte, oeps.) En heeft Arjanne echt gewoon haar schoenen uitgedaan op het station, haha, chapeau want ik zou me doodschamen, want ja, voeten, haha. Zalige foto’s van jullie drie!

  • Jaaaaaaa Den Haag is zeker leuk! (En dit was pas de eerste keer dat ik de stad bezocht heb moet je nagaan 🙂 )
   En yay! Dat is zoooo leuk om te horen! Hihi! Liefs!

 4. Awesome! Die paraplu is echt cool, en ik was dan ook heel benieuwd naar het einde van de horizon foto (lol). Perfect gelukt, maar ik snap dat er een paar mensen even kwamen checken, haha! Ik zie het al voor me: ohnee! Een meisje ligt in een fotogenieke houding met een paraplu boven haar hoofd op de grond! Hahaha 🙂 Prachtplaatjes en herfstsfeer; perfecte combinatie in dit blogje. Leukleukleuk!!!

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt