mamma mia here we go again

mamma mia here we go again

bovenstaande titel zou je op de volgende situaties kunnen toepassen:

1: Jullie zuchtend, bij het openen van mijn blog, alweer een artikel over Bulgarije?! Pfff (grapje)
2: Ik toen we voor de tweede keer mijn hoogtevrees moest overwinnen tijdens een skilift ritje
3: Ik het hele jaar door op de fiets door de weilanden fiets en Abba luister terwijl ik heel hard meezing.
4: Half Nederland, nu Abba opeens sociaal geaccepteerd is omdat het in de bioscoop is (ik heb hem ook gezien!)
5: Nederland over een half jaar als de film uit de bioscoop is. “Alweer Abba muziek op de radio?! Ik ben het zat”

Mama mia here we go again. My my, how can I resist a place like…. Het klooster van Rila?! Want dat is waar dit artikel van Bulgarije over gaat, tevens mijn laatste artikel van deze serie over gaat. Rila, de toeristische attractie van het land EN terecht. Het is een gigantisch klooster aan de voet van een berg helemaal vol met schilderingen.

Uhm hallo Romeo en Julia in real life?!?!


Zoals ik al zei, een onwijs mooi klooster met schilderingen die ik het liefst in mijn hele kamer zou na willen maken. Ik denk dat ik daar mijn huisbaas niet zo blij ga maken, maar hey, misschien kunnen we er wel een toeristische attractie van maken en dikke moneys verdienen door de toeristen die het komen bezoeken?! Nee? Slecht plan? Oké laat maar.En Myrthje bezocht op de laatste dag ook nog een meertje. Wauw wat een kwaliteit van woordgrappen weer. Dat krijg je als je zo high bent (letterlijk in de Sky). Ik heb mij laten vertellen dat er ‘s winters een pak sneeuw van vier meter dik ligt waardoor dat huisje op bovenstaande foto helemaal weg is en dat er eenhoorns in het bos rondlopen. (Oke dat laatste klopt niet maar zou wel heel cool zijn tho).


Er gaat geen zomervakantie voorbij dat ik geen Gipsy kings luister. (Ik luister heusssss wel meer dan alleen ABBA en Spaanse muziek hooooor). En op de laatste avond in een random dorpje bleek een Jazz festival te zijn met als afsluiter Gipsy Kings. We kregen het ook nog voor elkaar om helemaal gratis vooraan te staan dus mijn leven was compleet.

Dit waren mijn artikel van Bulgarije!
Op naar het volgende avontuur: Op kamers in Breda!

Liefs Myrthe

PS: Mijn portfolio staat online!

Zie ook:

 

6 reacties

  1. Ik blijf het toch elke keer zeggen, maar wat een prachtige foto’s weer! Je hebt echt je eigen fotografie stijl ontwikkeld die ik echt heel mooi vind! Vooral de foto van je broertje is erg mooi, zo lastig om te maken!

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt