gecreëerd om te creëren

gecreëerd om te creëren

Er gaat geen dag voorbij dat ik geen potlood of camera in mijn handen heb. Afgelopen weekend hield ik tussendoor echter ook nog wat verhuisdozen tussen mijn vingers geklemd, want mijn broertje en ik zijn gewisseld van kamer. Nu ik ga uitvliegen heeft hij recht op de grotere kamer, wat ik in het begin best een gek idee vond. Ik heb 12 jaar lang op mijn fijne zolderkamertje geleefd en al mijn ideeën daar uitgevoerd. Van grote barbiekastelen knutselen tot er eindeloos veel foto’s trekken voor o.a. mijn blog.

Dus om mijzelf toch nog een thuisgevoel te geven in mijn ouderlijk huis besloot ik de handen van Michelangelo op de muur van mijn nieuwe kamer te schilderen, lekker tegenstrijdig met een Da Vinci penseel haha. Want kunst is iets om boven je bed te hangen, of in dit geval schilderen 😉

Ik geloof oprecht dat er in iedereen een Michelangelo zit. We zijn namelijk allemaal gecreëerd om vervolgens zelf ook weer iets te creëren. Of dat nou om een muurschildering gaat of om een schilderij op je bord tijdens het avondeten. Zolang je maar doet wat je zelf leuk vindt en je niks aantrekt van wat anderen van je vinden, dan ontstaan de mooiste dingen.

Tot (meer te) ziens!
Myrthe

SaveSave

SaveSave

SaveSave

5 reacties

  1. Wat een mooie foto’s! En die handen zijn ook echt super goed gelukt, wat me echt wel moeilijk lijkt om te schilderen trouwens. Raar hé, van die broertjes die je kamer inpalmen? Bij mij is dat ook gebeurd, al voelt het wel nog steeds als mijn plekje! Liefs!

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt