voor samiera van mierthe

voor samiera van mierthe

 Eén, twee, drie, vier dit is een artikel over mijn verjaardagscadeautje voor Samier.

Aan het begin van het schooljaar kreeg ik hetzelfde rooster als Samira, terwijl de rest van onze vriendengroep op andere uren dezelfde vakken volgde. Dit resulteerde in een zeer geslaagde roosterbuddy match en elke dag, elke les en elk tussenuur brachten we samen door. Ik noemde haar saMIERa en uiteindelijk kreeg ik de naam MIERthe. Mieren waren we inderdaad, altijd hard werkend. Soms kon ik me gedragen als een mierenneuker die bij haar de oren van haar hoofd kon zeuren over hoe klaar ik was met de middelbare school, terwijl ik me ook realiseerde dat door een einde van mijn middelbare er ook een einde zou komen aan onze lessen samen.

Samira is echter nog niet klaar met deze school, haar ambitie is namelijk om volgend jaar VWO te gaan doen (respect). Omdat ze gisteren jarig was wilde ik een toepasselijk cadeautje geven en kwam uit op een schriftenserie voor al haar examenvakken met een mier als hoofdrol op de kaft. Ik heb in 1 dag tijd al deze tekeningen gemaakt en op de voorkanten van 6 A5-schriftjes en 2 A4-schriften geplakt.

Ik heb Samira dit jaar zoveel beter leren kennen en zij mij. Ze heeft altijd achter mijn kunstprojecten gestaan, motiveerde me als ik er bijna doorheen zat op gebied van school en we deden de leukste fotoshoot ooit in Italië. Dankjewel Sam voor dit jaar <3 Ik hoop dat je blij bent met dit mierzoetsappige cadeautje 😉

Welke kaft vinden jullie het leukste?
Liefs Mierthe

Zie ook:

 

5 reacties

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt