win een portret van jezelf!

win een portret van jezelf!

Afgelopen zomer schreef ik in mijn “tijdelijke rubriek met tekentips” dat ik meer wilde gaan tekenen in de vakantie. Gewoon portretten, omdat ik het zo heerlijk vind om mezelf te verliezen in alle kleuren die ik dan over het papier kan laten dansen. De figuren die op mijn bladzijde ontstaan en het vastleggen van bijzondere/inspirerende mensen. Ik ben er toen uiteindelijk nooit meer aan toe gekomen de inhoud van mijn schetsboek te delen op mijn blog of Instagram, maar tekenen heb ik die vakantie zeker wel gedaan! En omdat de kerstvakantie nadert en ik voor een paar dagen geïsoleerd in Limburg zit ben ik van plan het tekenen wederom op te pakken!

Het liefste teken ik mensen die mij dierbaar zijn. Gewoon, omdat ze mij elke dag een glimlach op het gezicht brengen en mijn leven vullen met kleur. Nu ik (bijna) iedereen uit mijn omgeving al nageschilderd heb vond ik dat het tijd werd om ook jullie eens van een persoonlijk portret te voorzien! Want jullie, de lezers van mijn blog, zijn degene die ervoor hebben gezorgd dat ik nu al bijna twee jaar met heel veel liefde kan doen wat ik een van de leukste dingen vind om te doen: Bloggen! Het online delen van mijn creaties blijft altijd spannend maar jullie reacties zijn altijd zo hartverwarmend en leuk om te lezen dat ik graag iets terug wil doen om jullie te bedanken! Gewoon omdat ik om jullie geef!

img_005

img_004
img_003
amy
img_006
img_6169
img_116

Oké, wat moet je doen om kans te maken?

♥ Allereerst, laat een reactie achter dat je meedoet!
♥ stuur mij een e-mail met een foto van jezelf naar myrtheschuijt@gmail.com met als onderwerp “winactie” zodat ik je kan natekenen als jij de winnaar bent.
Of laat je Instagram naam achter in de reactie dan kan ik zelf een foto uitkiezen van je account! 🙂
♥ Volg mijn blog via Bloglovin (als je geen Bloglovin’ hebt mag je mijn blog in plaats daarvan ook op Facebook volgen)
♥ Volg mij op Instagram

Disclaimer

♥ Ik kan niet beloven dat de tekening die ik voor de winnaar van deze winactie ga maken even goed is als bovenstaande tekeningen
♥ De winactie loopt tot en met 24 december (eigenlijk is dit gewoon een soort mini-kerstcadeautje voor jullie!)

Liefs Myrthe

24 reacties

 1. Aaah wat leuk Myrthe! Toevallig staat er bij mij een portretwinactie ingepland haha, maar die portretjes kunnen niet op tegen jouw portretten hoor! Ik waag graag een kansje! Je weet als het goed is mijn Instagram haha, ik volg je natuurlijk overal! Liefs!

 2. Ik volg je al overal en vind dit echt een superleuke winactie! Hoe leuk dat je dit wil doen 🙂 Zou sowieso al een hele eer zijn om te mogen getekend worden, hihi. Veel liefs en fijne feestdagen!

 3. Wat leuk, Myrthe!
  Ik bewonder je creativiteit enorm op je blog, maar ook op je Instagramaccount! Je maakt zo’n mooie dingen!
  Ik doe zeker mee 🙂 mij kan je terug vinden op Instagram onder de naam @evacoudyser
  Liefs,
  Eva

 4. Wat een leuk idee, van jouw blog krijg ik altijd zin om creatief bezig te zijn. het zou dus heel tof zijn om een portret vsn jou te winnen, en mijn insta is @dewereldvannouk

 5. Waauw wat een supertoffe tekeningen. Hoe jij die kleuren gebruikt in een portret en het tegelijkertijd realistisch maakt vind ik heel tof. Ik doe zeker mee! Mijn instagram is @mirthe_westrik. Heppie kerst alvast!

 6. Aaah je kan zo mooi tekenen Myrthe!! Echt al deze portretten zijn zo mooi en ik herken Sonia!! En mocht ik winnen: hoef je geen portret van mij te tekenen (ha anoniem) maar mijn foto die ik mijn sidebar heb staan :’) en anders kan ik hem wel mailen! <3

 7. Ahh dit is zo gaaf!! Ik zie nu pas dat de tekening van mijn hoofd hier staat! Hij is echt heel heel heel mooi en leuk en gaaf! (jep, ik ben een beetje enthousiast) Je tekenstijl is echt gewoon zo gaaf, gewoon echt jóúw stijl 🙂 Niet echt een hele originele reactie met veel ‘gaaf’ en ‘leuk’ erin, maar ik hoop dat m’n enthousiasme het een beetje goed maakt 🙂

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt