lief dagboek #1; deze week was het één en al feest

lief dagboek #1; deze week was het één en al feest

Omdat ik toch niks beters te doen had (eigenlijk wel, maar oké) heb ik speciaal voor jullie mijn eigen week-dagboekje samengesteld! Tja dat krijg je ervan als je Myrthe met kleurpotloden, lijm, washi-tape, en een vakantie in een ruimte van vier bij drie zet, dan is ze niet meer te stoppen. Anyway, vandaag dus de eerste twee bladzijden gevuld! (omg so excited!) Benieuwd wat die vreemde tekeningetjes / fots’s / sterretjes / dingetjes / dangetjes / prutsels / frutsels voorstellen? Zo cliché maar ik zeg het toch → LEES DAN SNEL VERDER!!

 • Allereerst, Koningsdag! Froegur nogg Koninginnedag, waarvan niemand wist hoe je de naam moest uitspreken.. Zoals jullie in mijn vorige artikeltje konden lezen was het voor mij een geslaagde dag!
 • De dag ervoor was echter nogal vreemd, ik was namelijk opzoek naar de gouden verf om de kroontjes voor op de punten van de poppenkast nog even last minute te kunnen verven. Twintig mislukte zoekpogingen verder, kwam ik hem uiteindelijk de volgende ochtend tegen in de koelkast. Ja wat doet de gouden verf nou in de koelkast?! Zegt mijn vader droog: “O ik dacht dat het eetbare kleurstof voor op de taart was..”
 • In de Mediamarkt opzoek naar een goeie laptop voor mijn blog. Komt er een medewerker naar me toe:”Goedendag kan ik u ergens mee helpen?” “Ja ik had een vraagje, is deze laptop wel stevig, hij ziet er zo wiebelig uit.” “Ja nou eigenlijk… o sorry ik heb pauze, doei” Huh?! Wat? Hallo?!
 • Ter voorbereiding op de trip die we volgende week naar de stad der liefde gaan maken, was het zien van Amélie een must volgens mijn ouders.. Eén klein probleempje, waar kun je die film vandaan halen, als hij niet op UPC staat, en alle videotheken tegenwoordig failliet zijn gegaan? Nou bij de buren, die hem nog wel hebben liggen… In het Zweeds… Niemand van ons kan één woord Frans, (O toch wel bedenk ik me nu, namelijk Amélie) laat staan Zweeds.. Zullen we die film dan maar laten voor wat het is? Of gaan we ook nog even bij de Italiaanse buren langs?
 • Tot mijn grote spijt is mijn geliefde Iphone beschadigd! :'( Van de één op de andere dag, dacht het ding, nou ik ben mijn oude look nu wel zat, laat ik een gat in mijn kop maken.. Want ja dat is zó 2015! Alle Iphones hebben ergens wel een barst of deuk dus waarom ik niet? Nu zit er dus een, tja gat/deuk aan de bovenkant..
 • Op advies van Femke heb ik mijn boekenkast op kleur gesorteerd.. En nu komt mijn advies: Controleer eerst even of de planken nog stevig zitten.. Anders kan je net als ik in de meivakantie gezellig naar de IKEA..
 • Vrijdag heb ik tijdens scheikunde sterretjes gemaakt met de klas… Van die dingen die je normaal pas tevoorschijn haalt als het oud én nieuw is.. Wisten jullie dat oorspronkelijk Chinese kinderen die moeten maken? Nu heb ik nog meer een hekel aan die dingen…
 • Wat vroeger een feestdag was (30 april) is voor ons nog steeds een feestdag! Mijn broertje is en blijft de koning op deze dag aangezien hij dan jarig is! 14 Jaar alweer… Soms ben ik echt bang dat hij me in gaat halen!
 • Ter gelegenheid van zijn verjaardag zijn we wezen bowlen (niet te verwarren Uitgelichte afbeelding verwijderenmet blowen). Op dat moment kwam ik tot de conclusie dat bowlen  in de realiteit toch een stuk moeilijker is dan bij Wii sport. Waar mijn vader dus ook al zijn strikes vandaan haalde is me nog steeds een raadsel.
 • “Myrthe!!!! De patat is klaar, kom je eten?!” Hoor ik mijn vader van beneden roepen. “Wacht even, dit artikel moet voor zonsondergang online!!” (gaat toch nooit lukken….)
 • “Myrthe waar ben je nu weer mee bezig? Denk je serieus dat het gaat lukken om elke week een dagboekje online te zetten?” “Uhm, nou lieve negatieve gedachten, dat zullen we nog wel zien!”

En hoe was jullie week? Ik ben erg benieuwd!

Geniet van je dag!
♥ Liefs Myrthe

PS: Volgende week komt er geen week-dagboekje online *zielig gezichtje*, omdat ik dan in het buitenland zit. Maar wie weet wat ik wel niet als alternatief van plan ben als ik weer thuis ben! (een tipje van de sluier, denk aan de woorden vakantie en dagboek) ^_^

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt