lief dagboek #2; er was een overval in de hema

lief dagboek #2; er was een overval in de hema

Nou daar ben ik dan weer hoor! Ik betwijfel of jullie nog wel weten wie ik ben, dus in dat geval even een geheugen opfrissertje: Hoi ik ben Myrthe! 🙂

Het is jullie vast opgevallen dat het afgelopen week akelig stil is geweest op mijn blog. Ik was ontrouw aan mijn eigen voornemen om regelmatig te uploaden, maar ik moest noodgedwongen even mijn online stukje internet aan de kant schuiven omdat het op school allemaal niet zo lekker liep. Nu ik mezelf gelukkig weer heb weten op te pakken, ga ik ook weer proberen mijn blog op te pakken! En zo maar even te beginnen met mijn dagboekje, want ja een tijdje geleden had ik het plan om elke week een bladzijde uit mijn Smashbook met jullie te delen en op deze manier op een (hopelijk) leuke manier iets over mijn week te vertellen! Ondanks dat het een vervelende week was, heb ik toch een paar hele momenten gehad! Kijken jullie mee? Veel leesplezier!

 • Ondanks dat het op school allemaal niet zo geweldig verliep, stond er toch maandagochtend een geweldige verrassing op ons, schoolkindjes uit de onderbouw, te wachten. Ter gelegenheid van het afstuderen van de examenleerlingen werd er taart uitgedeeld. Ik wist niet zo goed of ik ze nou moest vertrouwen, want de week daarvoor was hun examenstunt wel heel erg uit de hand gelopen, en ik heb mij laten zeggen dat de school vier boetes rijker was.
 • Gymmen is altijd zo geweldig bij ons op school, maar niet heus. Vorige keer hebben jullie kunnen lezen dat ik opgesloten heb gezeten in de wc met een paar klasgenoten. Hoewel dat afzien was, was het deze week weer raak. Er was tot onze grote spijt maar Ă©Ă©n kleedkamer voor de meisjes vrij, waar een plas sop op de vloer een waterballet lag te zijn. Wat zeg ik, een plas? Zelfs de Mississippi zou niet kunnen tippen aan de hoeveelheid liters water die over de grond naar alle hoeken van de kleedkamer sijpelde! Nou niet alleen de vloer was toen gedweild maar ook mijn sokken hadden hun wasbeurtje gehad.
 • Mijn moeder komt thuis van de Hema: “Ja Myrthe, ik ging naar de Hema voor een nieuwe pen, en kwam terug met een huilend Hema-meisje en de geschokte gezichten van andere klanten op mijn netvlies.” Bleek er letterlijk twee seconden voor dat zij daar was een overval te zijn gepleegd.
 • Sommige mensen zijn overal toe in staat om te bereiken wat ze voor ogen hebben. Mijn moeder: “Ja Myrthe, het schijnt dat je van koud douchen sneller afvalt”. Ik: “Nou ik dacht het niet!” Vijf minuten later gegil vanaf de badkamer. Bleek de douche kapot te zijn, stond ik alsnog onder de koude regen van de douche. Damn…
 • Een vriendin, al fluisterend tijdens de les: “Ja er was brand op mijn vaders werk, het hele gebouw is af gefikt” De leraar: “Dames, letten jullie even op, anders weten jullie straks niet hoe de vulkaan op Santorini explodeerde en in vlammen opging!”
 • Deze week viel ik weer even terug op mijn Sims verslaving. Voor heel even was ik de volwassen chic met heel veel vrienden, een rij aan minnaars en een flitsende carrière. Snappen jullie nu waarom het verslavend is?
 • Dit weekend was het, zoals jullie wel gemerkt hebben, extreem warm. Vrijdag hebben we dan ook met de klas, ter gelegenheid van de Aardrijkskunde les, op initiatief van de leraar een “stratovulkaan” nagebouwd op het grasveldje achter de school door een paar mentosjes in een cola te stoppen.
 • Na school had ik afgesproken om samen met een vriendin in het Vondelpark van de dertig graden te genieten. Het begon al goed toen we spontaan een meloen wilde eten maar geen mes bij ons hadden.
 • Aan het einde van de dag zijn we de bios ingedoken toen de bliksem zijn vleugels uitspreidde boven Amsterdam. Pitch Perfect 2.
 • Maar dan het hoogtepunt van de week, last but not least: Een geweldig dagje op het Indian Summer festival! En ja, OMG ik heb Dotan van heel dichtbij zien spelen!!! 🙂 🙂 🙂 *BLESSED* Ook heb ik live van de geweldige muziek van Kensington, Racoon en Milky Chance kunnen genieten!

Hoe was jullie week? Ook zo genoten van het heerlijke weer?

Geniet van je dag!
♥ Liefs Myrthe

2 reacties

 1. Ahhh ja examenstunt! Daar heb ik goede herinneringen aan. Wij hadden de trappen helemaal onder zeepsop gezet. Daar waren de leerlingen die les hadden en er doorheen moesten lopen niet zo blij mee…

  Oh dat je het in die hitte buiten volhield! Ik ben lekker binnengebleven haha!

  • Haha, dat is in ieder geval origineler dan middernacht inbreken in de school, van alles slopen en de volgende ochtend aangetroffen worden op de trap van de school terwijl je, je roes probeert uit te slapen. #besteexamenstuntooitmaarnietheus :/ haha

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt