lief dagboek #6; ik ben een bijzonder geval

lief dagboek #6; ik ben een bijzonder geval

Hoewel deze week alweer bijna ten einde is (ja het is alweer maandagavond I know), kon ik het toch niet laten om nog even snel een update online te zetten van mijn afgelopen week! 

 • Allereerst; Yes het is eindelijk gelukt om bericht vooruit in te plannen!! Ik was zo dom, maanden lang dacht ik dat het een technisch probleem was, bleek het gewoon de tijd te zijn! Zeg lamyrthille.nl je denkt toch niet dat we in New York zitten hè? Laten we het gewoon op de Amsterdamse tijd houden A.U.B.
 • Ik sta in de Hema met mijn moeder, en reken een heuse bak vol Jellie Beans af. Wanneer ik per toeval het nummer “CUP SONG” hoor, kunnen mijn handen het niet laten de welbekende bekerdans met de bak jellie beans te doen. De kassamedewerkster: “Uhm mevrouw wilde u nog afrekenen of uh…” Ik: “When I’m gone, when i’m gone…. sorry wat zei je”
 • Jongens jullie mogen blij zijn dat ik nog leef, want mijn moeder heeft me deze week zo stevig omhelst dat ik bijna was dood geknuffeld. Yep, moederliefde, levensgevaarlijk!!!
 • Twee dagen heb ik doorgebracht met Liewe, Anja en Nana, drie vrienden, waarmee ik een klein bedrijfje aan het opstarten ben, namelijk een poppenkast. Zoals jullie inmiddels misschien wel weten zijn we daar druk mee bezig, en afgelopen week hebben we dus op school geoefend, in het handarbeid lokaal gewerkt en natuurlijk in de pauze Jip en Janneke champagne gedronken (lees: gewoon omdat het kan) en een patatje oorlog gehouden tegen Anja. Dat arme kind moest voor de rest van de dag in een geleende tutu van de theaterzaal rondlopen omdat haar broek onder de mayonaise zat. Sorry Anjaaaaa….
 • Vrijdag mocht ik mijn rapport en getuigschrift komen halen. Ik zit op een Vrije school, en daar zijn ze nogal van de tradities. Zoals gewoonlijk moesten alle derde klassers voor de hele school zingen, waaronder ik dus. De dresscode was een lange blauwe spijkerbroek en een vel gekleurd t-shirt. Lekker dan stond ik daar in de hitte, in mijn Sweather Weather outfit… Thanks GGCA.
 • Mijn rapport was nice! Mijn gemiddelde cijfer is een acht, en wow, applaus applaus, ik heb net aan een 5,6 weten te halen voor Frans als eindcijfer! Een voldoende!
 • Alle leraren schrijven altijd een kort stukje over hoe de leerlingen waren in hun les. Dit jaar het commentaar van mijn Engels leraar: “Myrthe je bent een bijzonder geval..” Nou uh, dankje. I don’t know what to say…
 • Om het einde van het schooljaar te vieren spendeerde we vrijdag met de klas in het Amsterdamse bos bij de Kanovijver. Zwemmen is daar één, (daar wil je niet in het water staan, I swear) maar aangereden worden door vier Aziaten in een boot is een tweede. Hun reactie: “, , , , , , , “. Mijn reactie: “help?”
 • Die avond had ook Mika een conflict. We waren gezellig aan het barbecueën bij mijn moeders werk toen ze een snauw gaf tegen een andere hond. De hond sprong boven op haar. Een wat oudere man naast mij: “Die hond sprong er alleen maar op, hij heeft niks gedaan, helemaal niks” Ik: “Maar haar oor bloedt” “Ja dat zeg ik toch?! Dat die hond haar heeft gebeten?!”
 • Ik ontdekte een geweldige app; namelijk: dubble. Later daar meer over!
 • Mijn moeder; “Myrthe ga je op tijd naar bed? Anders kom je in zo’n raar ritme.” Mam het is vakantie, het gaat toch me nooit lukken mijn 10 uur bedtijd aan te houden deze zes weken. 😉 Argggg pubers….
 • Eindelijk kocht ik weer eens NIEUWE kleding, bij de H&M. Normaal koop ik altijd alles bij de IJ-hallen, maar ik was in een gekke bui en kwam thuis met twee shorts en twee shirts! KEI BLIJ MEE! 😀
 • Het luchtalarm. Mijn reactie: Snel alle ramen dicht, lichten uit, onder de dekens, o wacht, het is de eerste maandag van de maand…. Aiii…

Wow! Deze lijst is zooooo lang geworden! Sorry voor al dat lees werk. Gelukkig heb ik de komende weken even geen smashbook dagboek voor jullie, want het leek me nogal een opgave al die knutsel spullen mee te sjouwen naar Kroatië. Ook kan ik niet meer regelmatig en gedisciplineerd op jullie lieve reacties en blogs reageren de komende tijd, want ja, WiFi op een camping? Dan moet je echt van goud zijn, wil je dat aantreffen. So don’t be sad if you don’t hear something of me. I still love you all!

 

Geniet van je dag!
♥ Liefs Myrthe

1 reactie

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt