alleen de kat ontbrak nog

alleen de kat ontbrak nog

Hello, it’s meeee, Myrthe uit het verleden toen ik nog afgezonderd van de wereld op een camping in Italië zat met een Wifi waar zelfs mijn haar krom van ging staan (vandaar al die krullen op de foto’s. nee stiekem had ik gewoon een krultang mee. nee oké zo ijdel ben ik nou ook weer niet. ook al ben ik wel de enige persoon die foto’s maakt van zichzelf. alles voor je blog.) Toen ik het blog artikel van Charlotte (klik) had gelezen over hoe je de grootste hipster kan worden pakte ik gelijk mijn vulpen met antroposofische, biologische, versgeperste op eiergeurbasis inkt erbij om te kijken welke symptomen ik allemaal kon af vinken. Hoewel ik geen kat heb, (ooit wel, ik mis Floortje nog steeds, ook al was hij zo vals als een vastgeroeste wc deur) kwam ik bijna helemaal overeen met het lijstje. Om het gemis van die kat weer te compenseren besloot ik de meest hipster plek van de camping op te zoeken en daar de meest hipster mogelijke outfit foto’s te maken. Ik zat al een tijdje te azen op de caravan die vlak voor onze vouwwagen stond en wachtte in spanning af tot de eigenaren niet “thuis” waren. (het was zo’n weekend caravannetje van zo’n schattig Italiaans gezinnetje). Ik rende er naar toe met mijn camera en statief. En dit is het resultaat! : )


al-campeggio-outfit-7
al-campeggio-outfit-9
al-campeggio-outfit-6


Er bleef een soort angst, bij het maken van deze foto’s, dat de vader van het gezin zich verslapen zou hebben, het gordijntje zou openen en mij met zijn verschrikte ogen aan zou kijken terwijl zijn zwarte snorrenharen alle kanten op zouden krullen. (Zeg maar een soort Strombolis van Pinokkio maar dan in real life haha). Dat is wat er gelukkig niet gebeurde. Wel liepen er meerdere keren campinggasten voorbij die naar me bleven kijken alsof ik een kermisattractie was, maakte ik foto’s van mijn nieuwe hakken terwijl we op een zanderige camping waren en deed ik net alsof ik een kopje thee dronk terwijl ik het lege plastic bekertje alleen maar vast hield voor de foto. (sterker nog, ik vind thee niet eens lekker, damn dat is onhipsterig zeg!)


al-campeggio-outfit-5
al-campeggio-outfit-2
al-campeggio-outfit-10
al-campeggio-outfit-3
al-campeggio-outfit-4
img_3261


Mijn vakantieliefde is deze caravan. Niet dat de caravan zelf zo mooi is, maar de kleur combinatie en het feit dat hij er zo 70’s uitziet doet toch wel mijn (hipsterige) hartje kloppen.
Verder heb ik deze vakantie ook enorm genoten van het boek; “The perks of being a wallflower” door Stephen Chbosky. “Huh?! Hoe kan je die nog niet gelezen hebben?!?!” “Uhm het visioen van hoe goed, of nou ja, GEWELDIG, dit boek is, was dus te laat geleverd. Om precies te zijn, pas toen ik het boek eenmaal in handen had, dus vandaar” 
En natuurlijk deze jurk die ik voor de vakantie bij een tweedehands winkeltje in mijn “dorp/stad” voor 4 euro gekocht heb. Want ja vintage kleding is altijd leuk.

Van welk boek hebben jullie echt genoten deze vakantie? 
Liefs Myrthe

26 reacties

  1. Hele leuke post! En die caravan is echt heel leuk inderdaad, vooral met jou ervoor, op een stoeltje, genietend van een goed boek:) Ik heb genoten van het eerste deel van een fantasy serie die ik op vakantie in een kringloopwinkeltje heb gekocht. Nog tien delen te gaan, joeee!!

    • HAHAHAH, ja inderdaad zo ging het haha, rennend op mijn hakken door het zand alsof ik Daphne Schipper was die de gouden medaille probeerde te halen! ; )

  2. Oke. Laten we even voorop stellen dat ik alle foto’s prachtig vind, maar die ene close-up met je hand in je haar (geen flauwe grappen over ‘met de handen in het haar zitten’ dit keer) vind ik wel écht mega mega mega mooi!

    • Laten we dan ook even onze handen in de lucht gooien (i.p.v. ze in onze haren te steken inderdaad) en even juichen om jouw geweldig leuke comment! Ze maken me altijd zo blij! Dankjewel! <3

  3. Wauw, deze foto’s zijn zo ongelooflijk tof! Je hebt de sfeer onwijs mooi weten vast te leggen, en ik vind je outfit ook gewoon heel leuk 🙂 En het verhaal erachter is heerlijk, haha! Liefs!

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt