the beatles

the beatles

Een half jaar geleden stond ik samen met mijn vader op de zevende rij vooraan op Pink Pop.  We waren helemaal naar Limburg gereden, zakte bijna weg in de modder, onze kleren kleefden aan onze lichamen van de regen en we moesten drie uur op die plek staan voordat het zover was. Maar het was het allemaal meer dan waard want (!!!) ik heb sir Paul McCartney in real life gezien! Whaaaa! Een echte Beatle en ik heb hem gewoon gezien, gehoord, (bijna aangeraakt haha) en ik heb keihard meegezongen op zijn liedjes. Het was absoluut het hoogtepunt van het jaar.
Kunnen jullie trouwens raden wat ik nu aan het luisteren ben? Juist ja, the Beatles… Het moge duidelijk zijn. Ik ben geen Belieber of een One-direction-fan, nee, mijn hart gaat op muzikaal gebied naar John, Paul, Ringo en George. Best gek eigenlijk dat ik nog geen fan t-shirt van ze had. Gelukkig is daar kort geleden eindelijk verandering in gekomen! Ik vond op de IJ-hallen voor twee euro dit super leuke shirt met het logo van The Beatles erop en ik was meteen verliefd! Ook vond ik deze onwijs gave dungerees voor maar vier euro en mijn leven was compleet.

img_3786

Trouwens! Ik heb mezelf geleerd mijn haren in te vlechten door te kijken naar een YouTube video! Haha nu lijk ik nog meer op een kleuter van vijf maar who cares, I like it! : ) Deze foto’s zijn trouwens wederom op de camping gemaakt! Ik ben nog steeds niet klaar met het delen van al mijn vakantie foto’s maar het doet me deugd te zien dat ze (ondanks dat ze zo laat zijn) zo goed in de smaak vallen! Bedankt voor al jullie lieve reacties! Het is iedere keer weer een genot om te lezen. <3

Liefs Myrthe

22 reacties

  1. Die set van Paul was de max hé! Ik zag ‘m eind juni op Rock Werchter en er was zoooo’n sfeer, echt niet normaal. Leuke outfit, heerlijk dat je die tshirt voor 2 euro op de kop hebt weten te tikken! Liefs!

  2. Haha ‘en mijn leven was compleet’, zo fijn, goede kringloopvondsten! En amen, veel fijner om naar muziek als The Beatles te luisteren in plaats van Bieber of One Direction. Daar ben ik het helemaal mee eens. En zo tof dat je dat hebt mogen meemaken op Pinkpop!

    • Dit is nou zo’n reactie waar ik zooooo blij van word! Alle leuke dingen in drie zinnen! En natuurlijk dat jij de reactie achterlaat maakt het ook heel speciaal! 😉

  3. Ohh pinkpok, gaaaf!! Hele toffe outfit, staat je zo leuk! En zo’n video heb ik echt nodig, ik roep echt al honderd jaar dat ik echt wil leren invlechten om zulke leuke vlechtkapsels te maken. (maar ik dóé het nooit… woeps.)

  4. Ah jaloeeers! Ik dacht altijd dat ik the Beatles echt 3 keer niks zou vinden, maar sinds ik een platenspeler in mijn bezit heb en aantal platen kreeg van the Beatles ben ik volledig verkocht. Wat zijn ze toch goed!

  5. ZO COOL!!! Ik ga bij deze de Beatles luisteren. Zo. Die staat aan (Here comes the sun). Het shirt is echt awesome en ik krijg Ijhallen kriebels! Nog nooit geweest, maar misschien wordt het eens tijd om daar eens een kijkje te nemen 🙂

    • It’s all right, It’s all right, here comes the sun! En jij bent de zon Dilys! Altijd, straal je door je reactie heen! En jaaaa omg ga een keer mee naar de IJhallen!!! <3 <3

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt