favorieten van januari

favorieten van januari

Ik schreef dit artikel over mijn favorieten van januari op 31 december. Dit, puur omdat ik, mezelf kennende, de foto’s, de edit van de uitgelichte afbeelding en de stukjes tekst nooit op tijd af zou krijgen voor het einde van de eerste maand van het jaar. Dus bij deze eigenlijk de favorieten van december met als titel “FAVORIETEN VAN JANUARI”

IMG_3114
IMG_3181


1. Fotografie
Het moge duidelijk zijn dat ik een hobby gevonden heb waar ik me enorm thuis in voel. Daarbij wil ik wel zeggen, dat als er iemand amateuristisch is, ik het ben. Maar ik merk wel dat hoe vaker ik de deur uit ga om de wereld vast te leggen, hoe meer plezier ik in het fotograferen krijg en hoe beter (soms dan) mijn foto’s ook worden! Foto 1 is bijvoorbeeld tijdens de meet-up van Chantal gemaakt. Sonia stond op de mooie roltrap van het stedelijk museum toen ik dit plaatje wist te schieten. Foto 2 heb ik gemaakt toen ik een poging deed om één van die geweldige street photographers van Instagram te zijn. Dit faalde natuurlijk enorm en ik kwam met 389 donkere foto’s teleurgesteld thuis. Gelukkig zat er één foto bij waar ik tevreden mee was en dat was deze. O trouwens ik zit tegenwoordig ook op FLICKR, waar ik ook foto’s deel die niet op mijn blog of Instagram staan. Dus als jullie nieuwsgierig zijn klik hier om naar mijn account te gaan.

2. Fashion
Toen Naomi afgelopen zomer deze outfit online zette pakte ik haastig een zwarte stift uit mijn rommelige bureaula en streepte alle dingen die op mijn wishlist stonden door en verving dit voor een spijkerrokje.  EEN DENIM SKIRT! Na een zoektocht van máánden, al slenterend door vele winkels, liep ik het kledingstuk per toeval in de C&A voor €12,- tegen het lijf (lijf? uhm, het rokje liep eerder mij tegen het lijf) De afgelopen maand heb ik dan ook in mijn nieuwe aankoop (zie rokje op de headerfoto) geleefd en kon het maar met moeite op regenachtige dagen in de kast laten hangen. Als het mogelijk is om op kleding verliefd te worden dan ben ik dat nu! Halleluja.


1


3. Gadget
Ook iets wat ik stiekem al heel lang wilde hebben was een platenspeler. Alleen al om die oude singeltjes die nog uit mijn vaders jeugd stammen niet te laten verstoffen in het dressoir. Sinds 5 december is dat in ieder geval niet meer het zo en ben ik de trotse eigenaar van een mooie Crosley platenspeler.  Mijn LP collectie groeit gestaag en de uren dat ik alleen al naar de pick-up kan kijken zijn eindeloos.4. Youtube
Naast Disfordazzle, Rclbeauty101, Mylifeaseva, Connorfranta en Jiami heb ik er een nieuwe favoriete YouTuber bij gekregen. Deze keer niet eentje met duizenden volgers en een kapot geslagen geweten. Nee deze “YouTuber” plaatst video’s om anderen te inspireren met zijn wijsheid en zijn grappige zelfgeschreven liedjes. Ik heb het over “Mijn naam is ik“. Deze jongen heeft echt iets te vertellen en wist mij te raken met zijn nummer “Het is goed (perfect)”. Iedere keer wanneer ik boos ben op mezelf of de wereld luister ik dit liedje en voel ik me weer oprecht gelukkig! Ook hebben wij thuis enorm gelachen om het nummer “Ik ben een vrije school student”, maar ja de humor van dit nummer begrijp je pas echt als je ook daadwerkelijk een vrije school student bent! Ik weet dat heel veel mensen niet op dit soort wijsheid zitten te wachten, maar wie weet zit er één iemand bij die net als ik heel veel aan zijn video’s heeft!

Wat zijn jouw favorieten van December/Januari?

Geniet van je dag!
♥ Liefs Myrthe

Bewaren

10 reacties

  1. Wat een mooie foto van Sonia! Echt wauw<333 En dat rokje is trouwens ook megaleuk, alleen heb ik de pech dat ze altijd te kort zijn voor mijn lange benen (ugh) dusss ik ben nog steeds op zoek! :') Leuk artikel Myrth! XX

  2. Ahhh liefde voor plantenspelers!! Ik zou er alleen zelf denk ik nooit eentje kopen, want volgensmij vind ik hun looks nog leuker dan het feit dat er muziek uit komt 🙂
    Zo’n leuke edit ook weer! En nouja, sowieso prachtige foto’s!!
    liefs

  3. Wat een leuke favorieten! Je foto’s zijn ook zo mooi, vooral de eerste, geweldig zo in het wit zwart. Ik wil ook nog zo graag een denim rokje, maar hij staat je ook zo leuk!

  4. Duhu dat je verliefd bent op je spijkerrokje, jullie zijn de perfecte match!! Hij kijkt geloof ik even verliefd terug als jij doet 🙂 En je Flickr account is echt tof!! Nog steeds kwijl ik weg bij je foto’s, maar ook bij die prachtige platenspeler (en ik bedoel, in het mint blauw, wat wil een mens nog meer)… Wij hebben er thuis ook eentje, maar die heeft eerder de kleur van poep hahah 🙂

  5. Ik heb net even op je Flickr account rondgekeken, en je foto’s zijn ZO MOOI! Echt, wauw. Ik word hier blij van. Net als die streetstyle foto, ook heel leuk. Tof om te zien en te lezen dit!

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt