ik vond eindelijk de perfecte zonnebril

ik vond eindelijk de perfecte zonnebril

Krak…. Het laatste uur van mijn geliefde polaroid zonnebril was geslagen. ūüôĀ En wat doe je als je een extreem gevoelig bent voor de felle zonnestralen, maar niet veel geld te besteden hebt ¬†voor een mooie Ray Ban?
Huilen. Of¬†op zoek gaan naar een goed alternatief. Beide zag ik niet zo zitten, maar na flink wat gezeur van mijn papa en mama, besloot ik toch ondanks de¬†vreselijke hitte op zoek te gaan naar het¬†geschikte montuur die mijn ogen de komende zomer veiligheid en rust zou kunnen bieden, wanneer het noodlot toeslaat, en de wereld te licht en oogverblindend wit kleurt. Ik heb¬†de hele stad door gesloft, heb¬†in meerdere winkelketens met een vies gezicht naar mijn eigen spiegelbeeld gekeken, waar welliswaar een joekel van een John Lennon bril op mijn neus rustte. Maar! Zie hier, mijn prachtige zonnebril, die ik voor¬†‚ā¨12,99 in de V&D ¬†zonder enige twijfel in mijn winkelmandje wist te kikkeren.

IMG_0820


Oké, ik moet toegeven, hij is mooi, maar hij kan natuurlijk niet de kwaliteit bieden die een polaroid zonnebril heeft. Het zicht er door heen is aangenaam, maar ermee naar de zon kijken is af te raden. Het heeft wel UV bescherming, en is mij voldoende om deze zomer fatsoenlijk en aangenaam te overleven. (het merk is SOHO)


Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe aankoop! ūüôā
Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie al de geschikte zonnebril gevonden?

Geniet van je dag!
‚ô• Liefs Myrthe

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt