meet my new love; canon 700d

meet my new love; canon 700d

Op de terugweg van de Mediamarkt naar huis; “Mama, je hondenmandje op je bagagedrager zit los…” Een man achter ons; “Nou gelukkig zit er geen hond in” Ik: “Nee maar wel een camera van 600 euro.”  Ja, voor de komende tijd ben ik niet van plan nog een keer zoveel geld te spenderen aan een heuse Canon, dus dat ie nog net niet met bodyguards en in een limousine met kogelvrij glas, van plek naar plek wordt vervoerd is bijzonder. Wel zit ie in een mooie nieuwe tas en is bijna een nieuw ledemaat geworden, zo erg ben ik er (nu al) aan gehecht! Meet my love; De Canon 700D!

IMG_6560
IMG_6558
IMG_6562
IMG_6563
IMG_6582


De foto’s hierboven moest ik noodgedwongen nog met de oude spiegelreflexcamera van mijn moeder maken. Ook geen verkeerde hoor, want de kwaliteit is nog altijd van top kwaliteit, maar man, man, man, wat moest ik me weer verdiepen in deze camera, nu ik de fijne touchscreen van mijn nieuwe camera gewend ben! Veel verstand heb ik niet van fotografie, maar oke, niemand is geboren met een fotografie skills die de professionele fotografen pas na jaren oefenen hebben. Dus er is nog hoop 😉 . Er zit trouwens ook zo’n mooi uitklapbaar schermpje op, dus ja, ja ik kan nu ook fatsoenlijk selfies maken! Yes! O een er zit een film mogelijkheid op! Ik ben voorlopig nog even niet van plan iets op YouTube te gaan doen, maar zo af en toe ben ik in een “film-bui” en maak ik de vreemdste stop motions of sketches. Daar kan deze camera goed bij van pas  komen!

Bij deze camera zat er voor zestig euro extra een 50 mm f/1.8 lens bij, maar die heeft mijn moeder betaald, omdat zij ook graag fotografeert.
Natuurlijk heb ik al wat test fototje’s gemaakt! Die zelfde avond hadden we een barbecue en een haardvuurtje met een paar vrienden van mijn ouders en toen ben ik flink los gegaan! Tot ergernis van het hele gezelschap, haha… Over alle foto’s zit trouwens een filter van VSCO cam.Op die laatste foto zien jullie mijn broertje Tim :D. De eerste keer dat hij ook even komt koekeloeren op mijn blog.

Met welke camera fotograferen jullie?
Wat vinden jullie van mijn nieuwe camera en mijn eerste foto’s?

Geniet van je dag!
♥ Liefs Myrthe

2 reacties

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt