dog with a blog

dog with a blog

Al een maand is ze aan het bloggen, en nog geen één keer, nee écht geen één keer, heeft ze de moeite genomen mij een keer fatsoenlijk voor te stellen! Schandalig! Hoe durft ze?! Dit pik ik niet hoor! Kom op zeg! Hallo?! Ik maak ook deel uit van je leven, hoor Myrthe Schuijt!
Dus als zij niet met haar blog naar mij komt, kom ik wel naar haar blog toe!

Maar genoeg over haar gepraat, vandaag gaan we het over mij hebben! Want hé, ik ben toch veel interessanter / spontaner / leuker / grappiger / mooier / schattiger / liever?!
Hoi! Ik ben Mika, een super vrolijk hondje van acht (bijna negen!!!!) die nooit, maar dan ook echt nóóit mopperd, zeurt, klaagt, irritant is of de rest van deze aardbewoners lastig valt. Ik blaf ook nooooooit tegen andere hondjes, nee hoor dat doe ik helemaal niet! Ik ben een zuiver, goed beestje die weet hoe het leven in elkaar zit! Ja echt waar! Ook ben ik nooit té vol van mijzelf. Ik weet altijd wanneer het genoeg is. Hoe noem je dat in de mensenwereld ook al weer? Bescheiden, ingetogen, onopvallend, sober, terughoudend… Nou ja dat dus!

Oké ik geef toe, soms blaf ik wel een beetje naar andere honden, maar ja dan moeten ze ook niet op mijn stoep gaan lopen, want ja dan vraag je erom! Poep uit! Uh…. Punt uit!

Wisten jullie trouwens al dat ik héél véél talenten heb? Nee? Heb je me nog nooit gezien in de krant? Let maar eens op, ik sta regelmatig bovenaan, als we het over wedstrijden hebben.. Naast het feit dat ik alles kan (behalve een deurklink naar beneden halen, maar dat is puur omdat mijn baasjes mij proberen te naaien) heb ik toch een paar sterke punten!

IMG_3749

TALENT 1: De bal halen

Veel honden denken dat ze hier het best in zijn, maar die sukkels snappen er gewoon geen bal van! Ze hebben er de ballen verstand van! Stuk voor stuk slaan ze de bal mis (ja ik ben ook erg goed in spreekwoorden en gezegden) Wat een uilenballen!

IMG_3731

TALENT 2: Model zijn

Dat ik goed ben in de bal halen is één ding, maar poseren als een model, ja daar kan ik ook wat van! Ik heb al op jonge leeftijd mezelf aangeleerd hoe ik mysterieus op een foto moet kijken. Ik word regelmatig gevraagd om te poseren voor bekende tijdschriften, reclamefolders en commercials.

IMG_3703

TALENT 3: Eten en poepen

Hoewel ik hier natuurlijk ook erg goed in ben, (duh, ik ben overal goed in!) ben ik ook heel goed in grapjes maken.. Ik ga toch geen foto maken van mezelf tijdens het poepen?! Toch had ik jullie even tuk!

Nou lieve, lieve, lieve, lezers van die stomme Myrthe, ik hoop dat jullie genoten hebben van het allereerste echt leuke artikeltje op dit blog! Helaas moet ik gaan, volgens mij komt ze eraan! Geen zorgen, ik red me wel, ik ben namelijk ook erg goed in zelfverdediging, ik heb namelijk op karate gezeten.

mika-karate

Genieten van je dag, nadat je dit gelezen hebt, is volgens mij nu niet meer zo moeilijk..
♥ Liefs Mika

2 reacties

    • Neeeee, Myrthe is niet grappig, (heb je mijn bericht niet gelezen ofzo 😉 ) En duh, natuurlijk ben ik lief.. Maar dat wist ik al… ^_^ xx Mika

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt