gegarandeerd veel lol met papa en deze app + diy voor vaderdag

gegarandeerd veel lol met papa en deze app + diy voor vaderdag

Net op het moment dat ik de stad in wilde gaan om inspiratie op te doen voor een passend vaderdagscadeau, bleek de band van mijn fiets ongelukkigerwijs lek te zijn. Dat mijn papa gelijk met zijn kit klaar stond om hem te plakken bewijst maar weer hoe belangrijk een vader is in het leven. En daarom is het goed dat we daar op z’n minst één dag per jaar bij stil staan. (Dat mogen er trouwens best meer zijn eigenlijk 🙂 )

Twee jaar geleden was ik helemaal fan van de app “HeartBooth”. Het zou kunnen dat vele van jullie hem al kennen, maar ik wilde hem toch nog even in het zonnetje zetten, vooral nu Vaderdag nadert. Het is een simpele app, waarmee je heel makkelijk een hele leuke collage kan maken, terwijl je, je handen in een bepaalde houding houdt. Met al deze foto’s en hand poses samen  kan je bijvoorbeeld een hartje vormen, maar je kan ook een smiley maken of een vlinder.

hartjeOmdat vaderdag er dus aankomt leek het me leuk om deze toffe app te combineren met een DIY. Allereerst ging ik met onschuldige puppyogen naar mijn vader toe om te vragen of hij een gekke foto serie met me wilde maken. Totaal niet verdacht…. Sowieso, fun is gegarandeerd! 🙂 Vervolgens printte ik de foto uit met mijn foto printer, maar je kan hem ook makkelijk met een normale printer of desnoods bij de Kruidvat of Hema snel print service printen. Deze heb ik toen ingelijst.

Als volgt heb ik een aantal leuke spulletjes bij elkaar gesprokkeld en daar een cadeau pakket van gemaakt. Het is makkelijk, snel, goedkoop maar toch leuk om te geven én te krijgen! Of zit ik nu HE-LE-MAAL verkeerd op de mannelijke voorkeuren wat betreft cadeautjes?

IMG_6031IMG_6032 Omdat mijn vader de laatste tijd heel fanatiek de tuin aan het opknappen is, heb ik een paar groentezaadjes gekocht bij de HEMA. Deze waren echter twee euro. Ook kocht ik bij de HEMA voor drie euro Aftershave balm, want ja mijn vader zit regelmatig onder de wondjes na het scheren. En dan nog een dienblad, nep dennenappeltjes en een neppe cactus voor de sier. Ik wilde eerst een vaasje met bloemetjes ernaast zetten, maar bij nader inzien vond ik dat, dat meer iets voor Moederdag is, en mijn vader een stoer plantje verdiend, in plaats van zo’n truttig viooltje. Deze komen allemaal van de Action.

En NATUURLIJK kon de chocolade NIET, nee echt NIET ontbreken. My daddy loves chocolate (ik heb het dus niet van een vreemde 😉 ) Er gaat geen Vaderdag/verjaardag/Sinterklaas/Kerstmis/Valentijnsdag/Pasen voorbij zonder Chocola.

Wat zijn jouw plannen voor Vaderdag?

Geniet van je dag!
♥ Liefs Myrthe

5 reacties

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt