mijn allereerste studio vlog!

mijn allereerste studio vlog!

Ik weet nog dat ik 5,5 jaar geleden mijn allereerste blogpost online zette, iets wat ik natuurlijk heel spannend vond maar ook zooooooooo ontzettend leuk! Ik was een meisje van vijftien, had totaal geen idee hoe die wereld in elkaar zat en toch wilde ik heel graag die uitdaging aangaan. Naarmate de tijd verstreek, wist ik steeds beter hoe ik het aan wilde pakken, wie mijn lezers waren en waarover ik wilde schrijven. Door de jaren heen heb ik zoveel mensen ontmoet en dingen geleerd en afgelopen zomervakantie kwam ik tot het besef dat ik het heel erg miste om mijn werk (proces) online te delen. Na twee jaar mezelf meer ruimte te hebben gegeven om op de kunstacademie om mezelf te ontwikkelen als beeldmaker, ben ik er nu weer aan toe om meer te posten. 

Maar deze keer wil ik het een beetje anders aanpakken! Ik heb namelijk besloten om de ‘B’ van Bloggen te vervangen voor de ‘V’  van Vloggen! Ik wil dit eigenlijk al zo lang maar de stap voelde zo groot. Je bent toch een stukje kwetsbaarder wanneer je jezelf in een video laat zien, dan in een geschreven tekstje zoals nu. Maar zoals ik 5,5 jaar geleden de uitdaging durfde aan te gaan om te gaan bloggen, zie ik het vloggen nu ook als het begin van nieuwe mogelijkheden! Dus bij deze, mijn allereerste video!!!!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vonden en ik heb er nu al zin in om de volgende video’s te maken!
Liefs Myrthe

Ps: Ik ga niet stoppen met bloggen hoor, vloggen past gewoon iets beter bij mijn leven op dit moment, maar ik zal proberen om gewoon nog mijn werk ook op deze website te blijven delen 🙂

2 reacties

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2021 Myrthe Schuijt