ik ben verhuisd!

ik ben verhuisd!

Kiekeboe! Wie van jullie wil op mijn (house)party komen? Ik ben namelijk verhuisd en nodig jullie allemaal uit om dit samen met mij te vieren! Er zal super veel lekker eten aanwezig zijn en natuurlijk ook veel vuurwerk! Het begint op….. Wacht stop, even op pauze hoor, voordat hier straks heel Nederland voor de deur staat, (al roepend “waar is het feestje? hier is het feestje!”). Het feestje zal namelijk nooit in real life plaatsvinden. Wel online. Sterker nog, het is namelijk vanaf vandaag eindelijk live zichtbaar op je computer! Ik heb dus inderdaad niet echt mijn koffers gepakt en ben dus inderdaad niet echt verhuisd. Wel is ****tromgeroffel!**** mijn blog verhuisd! JONGENS MIJN BLOG IS VERHUISD!

Oké, zijn jullie al een beetje bijgekomen van de schrik? Mooi, dan zal ik het verhaal vertellen. Laat ik het simpel houden, ik vond mijn vorige naam, lay-out en logo (voor zover ik een logo had haha) niet meer passen bij de Myrthe die ik nu ben. Ik ben nog steeds super happy (geen zorgen ik zit goed in mijn vel) maar ik vond de naam simpelweg wat kinderachtig overkomen. Ook was ik op zoek naar een wat serieuzere lay-out waarbij alle foto’s en teksten echt goed tot hun recht komen. Met hulp van mijn moeder slaagde we erin om deze nieuwe lay-out in elkaar te flansen! Het ging allemaal vlekkeloos, soepel en zonder moeite, maar niet heus, maar hehe het is gelukt! En ik ben zo blij met het resultaat!

Er zullen nog een paar dingetjes veranderen in der loop der tijd (zo heeft Bloglovin’ bijvoorbeeld mijn foto’s nog niet meegenomen en is de mobiele versie nog niet optimaal) maar het feit dat ik dit fijne stukje van het internet weer terug heb doet mij zoveel vreugd! Ik kan niet wachten om al mijn vakantie foto’s (voor zover jullie die nog willen zien tenminste) en al mijn andere ideeën weer op jullie af te bombarderen! Are you ready voor la myrthille?!?!?! WELL I’M READY!!

Liefs Myrthe

31 reacties

  1. Woei Myrthe! Op dit resultaat mag je echt super trots zijn hoor 🙂 IK vind je lay-out zo lekker fris nu (zonder dat het saai wordt) en ik verheug me nu al op nieuwe blog posts!!!

    • JAAAAAAA HERFSTVAKANTIE!!! Oudjaarsdag?? Mijn camera ligt al klaar hoor! En dit jaar zal ik een diamanten verzekerde pindakaaspot meenemen haha! <3 <3

  2. Ohhh…Je lay-out is echt prachtigs geworden! (tot in de details gewoon!) En een superleuke naam! Ik ben btw helemaal RRReeady om gebombardeerd te worden met leuke ideetjes! 🙂

    • Dat is zo leuk om te horen! Dankjewel! hihi Dit geeft mij zoveel motivatie om weer te gaan bloggen! 🙂 (haha de autocorrectie maakte van het woord bloggen “blowen” tja daar zit ik dan weer wat minder op te wachten hahaha)

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt