mijn procesboek voor mijn animaties (video)

mijn procesboek voor mijn animaties (video)

Herkennen jullie bovenstaande foto nog, die ik gemaakt heb door mijn telefoon aan het plafond te plakken met washi tape? (Domste idee everrrrr)… Vandaag mogen jullie eindelijk een kijkje nemen in het boek waar ik op dat moment mee bezig was, hooooray!

Vorig jaar zijn jullie allemaal getuige geweest van mijn (lichtelijke) obsessie wat betreft mijn profielwerkstuk. Ik ging echt helemaal op in dat project en maakte naast meerdere animaties, gedichten en een houten doos met tandwielen ook een enorm logboek. Als ik er nu op terug kijk vraag ik me oprecht af hoe ik dit alles ooit heb kunnen combineren met mijn andere vakken, een sociaal leven en mijn blog maar blijkbaar is het toch gelukt! Want als je iets leuk vind dan is er altijd wel een moment voor te vinden, toch?

Omdat het niet in een artikel paste heb ik besloten om er een video van te maken, ik ben heeeeeel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Op dit moment ben ik heel druk bezig met een ander project (voor mijn toelating) dus dat kunnen jullie binnenkort ook op mijn blog verwachten!

Ik kreeg laatst de vraag of ik van plan ben om door te gaan met bloggen als ik straks ga studeren en het antwoord is, ik heb geen idee. Ik zou nooit mijn blog offline halen maar wie weet stap ik op een dag toch echt over op YouTube, I mean ik had zoveel plezier in het maken van deze video. Wie weet, wie weet…

Wat vinden jullie leuker, Blog of YouTube?
Liefs Myrthe

 

Zie ook:

   

10 reacties

  1. Wauw Myrthe wat gaaf!! Echt zo leuk gedaan! En je moet natuurlijk zelf weten of je door wilt gaan met je blog of Youtube! Het maakt mij niet uit, want ik zou op beiden platformen je blijven volgen! X

  2. Ik vroeg me al af hoe je die foto had gemaakt! en wat gaaaaf die video, je kunt zien dat je vooruitgaat in je animaties 😀 Je kunt trouwens ook beide blijven doen, video’s maken als je daar zin in hebt en bloggen als je daar zin in hebt. Ik vind een eigen website altijd wel handig, want dan heb je alles wat je maakt op een plek

  3. Wauw wat super indrukwekkend! Je zou denken dat je al bezig bent met een creatieve studie, maar nee je doet ook gewoon nog even alle andere vakken ernaast. Petje af 🙂

  4. Echt obsessssed! Ik vind het geweldig dat je van zoiets stoms (ik bedoel PWS, bluh) zoiets tofs hebt gemaakt! Heel leuk om je proces zo te kunnen zien en het onderwerp is ook echt interessant.

  5. Jeeetje wat een werk zit hierin Myrthe, manmanman, heb jij 36 uur in één dag ofzo, hihi! Zo mooi allemaal ook, en ook gewoon mega leuk zo’n kijkje achter de schermen!!

  6. Ik vond je video zo mooi en ook je presentatie zag ik net en wat heb je dat ook weer leuk aangepakt zeg! Natuurlijk hoop ik dat je niet stopt met bloggen maar ik snap ook dat je misschien verder wilt gaan met YouTube, je doet het zo leuk. Ik twijfel ook wel eens om met YouTube te beginnen maar vond de stap om te stoppen met Anoniem bloggen toen al best groot en durf het niet echt aan om nog weer een stap verder te gaan. In mijn hoofd ben ik wel heel vaak bezig met nieuwe conceptjes en ideeën maar het komt er vaak toch niet van, weinig tijd, school (school sucks).

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt