doornroosje heeft jullie hulp nodig

doornroosje heeft jullie hulp nodig

Op een prachtige zondagmiddag liep ik gewapend met mijn camera door de kinderboerderij. Al foto’s schietend van alle koetjes en kalfjes die achter hun hekken stonden te mekkeren (o wacht, dat doen geiten, laat maar) spotte ik een zacht, transparant, fluwelen, stofje tussen de geel kleurende herfstblaadjes. Nieuwsgierig naderde ik het wonder en trof daar een prachtige ballerina aan al dansend tussen het groen! Een blauw rokje zat rond haar heupen en haar voeten waren in de mooiste spitsen gegoten.

Oke, ik zou willen dat dit waar was. Dat ik in het echt onverwacht zoiets bijzonders tegen het lijf zou lopen om me vervolgens te kunnen verwonderen over de fijnheid van haar danspassen. In werkelijkheid mag ik ook al van geluk spreken dat ik, hoewel we het allemaal van te voren hadden afgesproken, getuige mocht zijn van de schoonheid die mijn beste vriendin tijdens de fotoshoot uitstraalde.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

IMG_2368
Naamloos-4
Naamloos-7


Het plan was helder. Om te kunnen deelnemen aan de Avro Tros fotografiewedstrijd en hiermee kans te maken op een Canon tegoedbon of een workshop van een week hadden we foto’s nodig. Kwam dat even mooi uit! Bente als bijna volmaakt model en ik als bloggende fotograaf! Een goede combinatie waar we dan ook zeker gebruik van hebben gemaakt! Dus genietend gingen we aan de slag en stalden het statief te midden tussen de boeren uit.IMG_1597
IMG_1591


Zelf waren we erg te spreken over het uiteindelijke resultaat! Maar wat zou de jury er van vinden? Het thema was “thuis” en was het wel duidelijk genoeg dat wij ons thuis voelen in de natuur? Vol spanning stuurde we 3 foto’s in! Én…. ***tromgeroffel**** een week later kregen we te horen dat we genomineerd waren!!! Yay! Wat een eer! Het is bovenstaande foto geworden.Haha, dan heb je zo’n mooi meisje en dan zie je opeens mijn hoofd haha… In ieder geval we hebben jullie hulp nodig! Ik weet het ik ben al een week lang het internet onveilig aan het maken met deze vraag maar het zou gewoon echt een hele eer zijn als we ook nog die wedstrijd zouden winnen! Sowieso wordt onze foto tentoongesteld in het Vondel CS in Amsterdam (waar morgen ook de prijsuitreiking zal zijn) van 7 december t/m 3 januari. Maar wat zou het gaaf zijn als we de wedstrijd ook nog zouden winnen ook! En om ons daarbij te helpen kunnen jullie (alleen vandaag en morgen tot 12:00 uur nog!) op de foto stemmen via deze site! That’s it! Alvast heel erg bedankt en nu duimen maar!!

Geniet van je dag!
♥ Liefs Myrthe

PS: Ik heb van veel mensen gehoord dat het wat moeizaam ging om via de telefoon te stemmen maar waar ik achter ben gekomen is dat je eerst al die fout meldingen weg moet klikken en daarna de cookies moet accepteren. Als het goed is kom je dan op de pagina terecht waar alle foto’s staan! Ik hoop dat het zo gaat lukken! En anders werkt het altijd op de computer!  😉

Bewaren

16 reacties

  1. Proficiat zeg, hoe cool is dit!? Supermooie foto ook, maar dat had je waarschijnlijk ook wel door bij die nominatie 😉 Ik wil heel graag stemmen, maar de link werkt precies niet..? Of bij mij komt er alleszins een foutmelding 🙁 Of is dat omdat ik uit België kom?

    • Nee hoor, niet omdat je uit België komt.. Ik heb dit probleem vaker voorbij horen komen echt heel vervelend maar waar ik zelf ben achter gekomen is dat je eerst al die fout meldingen weg moet klikken (dit waren er bij mij vijf ofzo) en daarna de cookies accepteren (ik moest zelf eerst even naar boven scrollen). Als het goed is kom je dan op de pagina terecht waar alle foto’s staan! Ik hoop dat het zo gaat lukken. En anders gaat het bijna altijd goed via de computer! Heel erg bedankt voor je moeite dat waardeer ik heel erg! 😉

  2. NOOOOOOOO ik ben te laat!!!! Damn it!! Ik was al heel fanatiek allerlei zoekwoorden aan het invullen op de site, maar hij wilde je foto maar niet vinden. Tot ik dus las dat je kon stemmen tot 5 december. Ugh. Naja, dan kan ik alleen nog maar heel erg hopen dat er genoeg mensen zijn geweest die wél optijd een stem hebben gegeven. IK GUN HET JE ECHT!! En eeh, ik weet niet hoor, maar jou gezichtje / hoofd mag er ook best wezen (vooral met die leuke tuinbroek aan!!!!)

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt