lien liet mij de oceaan zien

lien liet mij de oceaan zien

Ola! Maak kennis met de prachtige Lien!
Wellicht hebben jullie deze beautyqueen
al eens onder de naam @wildwoodssoul op IG gezien
En anders is het nu tijd om haar te gaan volgen, misschien?

Het is 5 december! De perfecte gelegenheid om mijn artikel te beginnen met een kort rijmpje! Ik heb helaas geen Sinterklaaskadootje voor jullie maar wel een nieuw artikel! Hooray! Eentje waarmee ik hoop jullie te inspireren.
Dussssss…. Ik maakte deze foto’s van Lien en bij het zien van het resultaat dacht ik “Hmmm, misschien moet ik toch wel fotografie gaan studeren…” Puur omdat ik al drie jaar met zoveel plezier mijn camera overal mee naar toe sleep en steeds meer verbetering zie in mijn werk.
Maar tegelijk wil ik ook zoveel meer: animatie, illustratie, grafisch ontwerp, production design, cinematografie, film etc. etc.
Lien liet mij een oceaan zien met haar prachtig blauwe ogen. Een oceaan aan mogelijkheden.

Wie weet waar ik met mijn leven ben wanneer ik dit over precies een jaar lees. Misschien dat ik dan alsnog besloten heb om naar de pabo te gaan. (dat is tien jaar lang mijn droom geweest toen ik klein was). Of ik besluit om begrafenisondernemer te worden of ezel-trainer op een boerderij in Drenthe, of rij-instructeur? Keuzes genoeg!

Wat wilden jullie worden toen jullie klein waren?
Liefs Myrthe

Zie ook:

8 reacties

  1. Toen ik klein was wilde ik actrice worden 😉
    Maar drie jaar geleden had ik een vergelijkbaar dilemma: Ik vond (en vind) fotografie geweldig en wilde dat misschien gaan studeren, maar aan de andere kant was ik bang dat ik het misschien niet leuk zou blijven vinden (en eerlijk ook de beperkte carrière mogelijkheden). Zelf was ik toen nog helemaal niet bezig met animatie, maar nu ben ik heel blij dat ik voor een bredere studie heb gekozen. Niet te zeggen dat je geen fotografie zou moeten gaan doen, want je foto’s zijn prachtig!

  2. Super mooie foto’s alweer. Fotografie zou je alvast enorm goed afgaan! Maar inderdaad… er zijn zoveel keuzes. Als kind wilde ik altijd dierenarts worden, maar dat was voor mij toch net wat te hoog gegrepen. Haha. Zolang je maar kunt doen wat je graag doet, éh 🙂

  3. Oeh ja, stel je voor dat je dit gewoon terugleest over een jaar en bij jezelf enkt van “wat dacht ik toen zelfs” en je dan iets totaal anders doet dan wat je hier opschreef. Ik zit in hetzelfde schuitje, pfoe, wordt nog lastig hoor! Maar we komen er wel uit!

  4. Prachtige foto’s!! Je zou het vast goed doen in een fotografie opleiding! Ik zit een beetje met hetzelfde dilemma, ik vind fotograferen ook ontzettend leuk, maar het feit dat het niet zo’n brede opleiding is, houdt me een beetje tegen… Maar ik kan ook nog altijd een cursus volgen op een avondschool later :p
    Nog veel succes met je studiekeuze! xo

  5. Mooie foto’s! Ik wilde altijd bij de politie maar ja dat is ook niet zo moeilijk aangezien ik in een politie familie ben opgegroeit. Maar toen het eenmaal zover was was het imago van de politie zodanig verpest dat ik daar niet bij wilde horen. Nu focus ik mij vooral op de ict en dan vooral programmeren.

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt