tijdens de gouden uren

tijdens de gouden uren

zijn de mooiste avonturen.

Dit is Thij, we zaten op dezelfde middelbare school en ik wilde al zolang een keer foto’s maken van hem. Ik had al het vermoeden dat hij heel fotogeniek zou zijn (vermoeden bleek te kloppen), ik hou van zijn kledingstijl en van zijn persoonlijkheid. Ik denk echt dat Thij één van de weinigen is die echt niemand kwaad kan doen. Echter kwam het er steeds niet van, tot ik hem op een feestje na een lange tijd weer eens zag. We spraken af dat we deze keer wel het plan zouden uit voeren en een paar weken later struinden we op een zomerse maandagavond Amsterdam Noord af, op zoek naar mooie plekjes.


En dat plekje vonden we zeker! Ik kom nu al zolang bijna dagelijks in Noord en was nog nooit op het idee gekomen om dit gedeelte te bekijken. Een oude open werkplaats waar we makkelijk in konden klimmen.Maar nog even terug naar Thij, want doet jullie dit ook niet denken aan de Titanic? Ik denk dat Thij de reïncarnatie is van Jack! Haha THIJtanic 😉


Fotoshoots zijn zo leuk om te doen. Ik kan echt niet wachten om deze herfst weer mensen vast te leggen in combinatie met de mooie herfst kleuren!

Hebben jullie ook zin in de herfst?
Liefs Myrthe

Zie ook:

8 reacties

  1. Wat een gave foto’s! En ik kan echt niet wachten om de mooeie herfstkleuren te fotograferen! Ik vind het altijd zo moeilijk om mensen te vragen of ik een foto van ze mag maken.

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt