de avondmarkt rond in 80 minuten

de avondmarkt rond in 80 minuten

…en nog wat uren

Waar kan je mij ’s nachts voor wakker maken? Uhm tja liever heb ik dat je me gewoon laat slapen, haha, maar als ik dan toch echt iets moet kiezen, dan is het fotografie. Ik ben meer een ochtendmens dan een avondpersoon dus mij kan je beter vragen “Waar kan je mij voor wakker houden?” Surprise, surprise, het antwoord daarop is ook fotografie! De avonden in Thailand zijn onwijs fotogeniek! Ze hebben iets magisch. Het licht, het eten, de sfeer, de mensen. Ik heb geprobeerd deze vier dingen met mijn camera te vangen en vandaag wil ik de resultaten daarvan met jullie delen.

Waar blijf ik nog meer wakker voor? Het schrijven van blogposts! (en uitgaan met vrienden maar dat past niet zo in dit verhaal). Terwijl ik dit schrijf is het 01:22 uur. Mijn gaap wil slaap. Ik ook, dus dat was het weer voor vandaag. Als je dit in de avond leest “welterusten” en anders “goeiemorguh!”

Waar kan jij voor wakker gemaakt worden ’s nachts?
Liefs Myrthe

Zie ook:

   

18 reacties

  1. Wauw, wát een prachtige foto’s!! Is dit in Thailand? Ik ga eens even verder kijken op je blog om daar achter te komen, haha. Maar echt, ontzettend mooi deze foto’s, ze stralen zo veel sfeer uit en je hebt mensen echt om mooie momenten weten vast te leggen.

  2. Waahh hoe krijg je het weer voor elkaar om zulke gave foto’s te maken!! Echt pareltjes<3 En vooral ook omdat in het donker fotograferen echt niet makkelijk is, supergoed gedaan! XX

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt