chiang mai in een (kokos)notendop

chiang mai in een (kokos)notendop

En kokosnoten in Chiang Mai. Als je tijdes je verblijf in Thailand geen kokosnoten tegenkomt, dan heb je gewoon niet goed uit je doppen gekeken, want ze zijn echt overal. Net als mango’s, die overigens verslavend zijn. Je hoort het al, ik begon langzamerhand in te burgeren. (en nee dan bedoel ik niet de McDonalds burger, want dat is juist weer ontzettend niet Thaais #VetVerwarrend). En bij dat inburgeren kwam ook kijken dat ik me steeds meer thuis ging voelen. Maar zeg nou zelf, wie kan er nou niet wennen aan dit land?


Ja waar zijn de foto’s van de kokosnoten dan, Myrth?!? Uuuuuuhm, vergeten te maken…..Nog even wat markt foto’s want uhm, daar had ik er nog niet van geplaatst toch?In Chiang Mai heb je de mogelijkheid om echte traditionele bokswedstrijden bij te wonen. Mijn broertje zit op boxen dus de keuze was snel gemaakt toen mijn vader voorstelde om erheen te gaan. Ik wilde natuurlijk mee om het vast te leggen. Eenmaal daar vond ik het stiekem ook nog indrukwekkend om naar te kijken, soms gaat het er echt heftig aan toe, maar het is wel echt super spannend. Er waren in totaal zes wedstrijden waarvan ik vooral de eerste heb vast gelegd, die met die kleine jongetjes.

Gefeliciteerd! Je hebt het artikel weer helemaal gelezen, daar heb ik respect voor want jeetje wat was dit weer een lang artikel haha.
Geef me de box! (oei wat fout haha)

Liefs Myrthe

Zie ook:

    

4 reacties

  1. Wat een prachtige foto’s! Lijkt me echt geweldig om kennis te maken met een hele andere cultuur en keuken, wat heb je een geluk dat je zo’n reis kon maken!

  2. Ik reageer niet vaak maar wil toch zeggen dat je waanzinnige foto’s hebt gemaakt op deze reis, wauw!! Wat een talent heb je hoor, mijn 29-jarige ik schrikt er wel eens van als iemand zoveel jonger zulke goede foto’s maakt haha. Goed bezig!

  3. Wauw, wat een geweldige foto’s! Zo gaaf om te zien dat er letterlijk achter iedere foto een verhaal zit! Het is ook zo’n bijzondere stad en dat maak je zeker duidelijk met deze foto! Heel gaaf!

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt