wow , heb je nou een glasloze bril op?

wow , heb je nou een glasloze bril op?

Hey! Huh, o ja ik was een blogger, nu weet ik het weer! Een hele slechte blogger… Een blogger die haar blog voor een maand lang volledig in de steek liet. Ik vraag me daarom best wel af of jullie nog wel weten wie ik ben. Zo niet, nou ik ben dus Myrthe Schuijt, ik ben 16 jaar oud en ben vrij apart, misschien dat jullie me daar nog aan herkennen.

Dat ik apart ben zegt iedereen om mij heen. Vorig jaar stond het zelfs in mijn eindgetuigschrift. Ik kon het mijn leraar ook niet kwalijk nemen, hij heeft gelijk. Ik ben apart. Zo kocht ik gisteren op de IJ-hallen (een vlooienmarkt) een bril zonder glazen. Wat? Uhm, tja….

IMG_9318
img_9322
IMG_9341
IMG_9343


Ik weet niet of ik die bril wel zo geweldig vind. Ik voel me vooral een beetje schuldig tegenover de mensen die wel echt een bril nodig hebben. Wat vinden jullie ervan? En wat vinden jullie van het montuur? Naar mijn indruk is het een mannenbril haha. Laat alsjeblieft weten of ik hiermee over straat kan, anders sta ik straks voor schut tegenover mijn hele buurt. (dat sta ik trouwens toch al, dus wat dat betreft heb ik niet veel te verliezen lol).


IMG_9337
IMG_9320
IMG_9334
Natuurlijk moest ik hier een outfit artikeltje aan koppelen. Alles wat ik aan heb is tweedehands. Ik denk dat ik voor de hele outfit (inclusief jas) maar tien euro kwijt was. Ja ja, vintage shoppen is zo slecht nog niet ;).

En hé wie van jullie die mijn artikeltje had gelezen over “de holy grail” van een blogger (klik) spot de afstandsbediening? Als je hem ziet mag je het zeggen!

Zo nu ga ik weer verder met mijn fantastische leven (yay voor mijn geschiedenis proefwerk). Hoe gaat het met jullie?

Heel veel liefs van jullie vrolijke bosbes, Myrthe

38 reacties

 1. Ja ik zie hem hoor op e laatste foto, stiekem moest ik er wel weer om grinniken. Maar wta is je bril tof, ik wil al zo lang eigenlijk een “neppe” bril om dat ik geen glazen op sterkste nodig heb maar durf me er nog niet helemaal aan te wagen.

  • Hahaha, eigenlijk zou ik op een dag een soort afstandsbediening in mijn ogen willen hebben geprogrammeerd, om dit soort foto’s te voorkomen haha. Maar dankje! Ik snap precies wat je bedoeld, ik weet ook niet of ik me er zo comfortabel bij voel. Laten we samen een club starten met “de brillen zonder glazen” haha, dan lopen we in ieder geval niet alleen voor schut. (oke slecht plan, vergeet maar wat ik heb gezegd hihi akward) xx

 2. Eerlijk gezegd vind ik die bril best wel tof! Je hele outfit wel eigenlijk 😉
  Bij mij in de kringloop vind ik helaas nooit zulke leuke dingen, maar ik blijf gewoon doorzoeken !
  Liefs

  • Ahw dankje! En hé! Desnoods steel je toch gewoon de bril van je opa en tik je de glazen eruit? (nee oke, niet zo’n goed plan haha)

 3. Hahaha geweldig dit. Vooral dat je je schuldig zou voelen tegenover mensen die echt een bril nodig hebben. Why? Het staat toch echt cool, dus waarom niet? Toen ik voor het eerst een bril kreeg (in de vierde klas), vroeg ook echt ie-de-reen of ik ‘m nou echt nodig had, of dat ik gewoon bij m’n stijl hoorde haha. Je bent apart, maar wel zo awesome, lieve Myrthe <3

  • Ahwww je bent zo lief Janna! Jij bent ook echt awesome! En natuurlijk hoord jouw bril bij jouw stijl, of je hem nou nodig hebt of niet, hij staat je fantastisch! 😉 xx

 4. Myrtheeeeeeeeeeee wat is dit weer mooi! De foto’s, de bril, de outfit, jij, gewoon alles. Die bril staat je echt heel leuk. Je loopt zeker niet voor gek, hoor! En nu ik deze foto’s zie, wil ik eigenlijk wel heel graag ook zo’n afstandbediening! 🙂

 5. haha volgens mij heb ik zonzelfde afstandsbediening (als dat zo is dan zit er een twee seconden vertraging knop op zodat je m nog snel kunt wegstoppen)
  en heel eerlijk, een bril zonder glazen vind ik wel een beetje gek. wat niet wil zeggen dat I niet geel leuk staat 😉

  • Yes! Iemand die het eerlijk durft te zeggen! Ik heb namelijk precies hetzelfde, dat ik het wel een beetje raar vind om ermee rond te lopen. Verder wel heel erg bedankt voor je lieve reactie!

 6. Ik heb zelf een bril maar je hoeft je daar echt niet schuldig over te voelen, hij staat je namelijk erg mooi! En samen met je outfit .. Ik moet ook echt eens op zoek naar een mooi vintage winkeltje!

 7. Jouw foto’s, hoe doe je het toch! Supermooi! (en ik zie de afstandsbediening ook hihi, nu móet ik daar wel op letten) Hoe leuk ook dat je volledige outfit tweedehands is, ik zou die kleren onmiddellijk ook dragen. Die bril niet, want ik heb er al eentje, hehe. Liefs!

  • Ik moest even mijn bril opzetten om deze reactie goed te kunnen lezen hoor, maar wow wat lief! Dankje! Dit maakt echt mijn dag! En yay! Nog iemand die lid is van de “glasloze” brillen club! 🙂

 8. Oh, wauw, ik word zo vrolijk van dit artikel! Je hebt zo’n aanstekelijke manier van schrijven (als zoiets bestaat). Die bril staat je prima! Ik zou het heel cool vinden moest ik iemand zo over straat zien lopen, heel knap om jezelf te durven zijn.
  Liefs!

 9. Well, en nu heb ik dus zin om de glazen uit het montuur van mijn bril te slaan. Misschien niet zo’n goed plan, want dan ben ik zo goed als blind, maar als ik er dan net zo fancy als jou uitzie dan heb ik dat er wel voor over.

 10. Yaay, je bent er weer! Het licht op je foto’s is zo prettyy. En 10 euro voor heel je outfit?! Zo tof, het zijn allemaal súper leuke items! 🙂

 11. Nee maar even sereneus. IK HAD HIER TOCH EEN REACTIE OP GEPLAATST? Sla me dan maar voor m’n kop als het niet zo is. Naja. Ik wilde hoe dan ook (nog een keer, maar blijkbaar toch niet) reageren want KIJK NOU EVEN HOE MOOI DIE FOTO’S ZIJN. Nee maar echt. Écht. Ik vind de bril prachtig bij je staan, net zoals die grote map iets. Vinnik eigenlijk ook wel als een dagelijkse accessoire tellen. En ook even een applausje dat je deze foto’s gewoon zelf hebt gemaakt want ik beeld me gelijk een soort drama voorstelling in als ik dat zelf zou doen. ZO MOOI!!!

  • Huh?!?? Waarom had ik nog niet op deze reactie gereageerd?!?! Haha, Dilys je bent echt geweldig! Jouw comments komen sowieso in de top tien beste reacties aller tijden!

Thanks for leaving a comment! You made my day!

Copyright © 2015 - 2022 Myrthe Schuijt